Pris

En dag - 5 timer

3500,-

  • Tilrettelagt program for op til 30 elever, hvor jeg står for alt undervisning. 
  • Valgfri feltaktivitet
  • Opsamling og debat
  • Alt nødvendigt udstyr
  • Adgang til et fantastisk naturområde

Flere dage eller halve dage

pris efter aftale

Hvis I har ønsker ud over standartprogrammet, så finder vi en løsning på det. Kontakt mig på 40836979 og aftal nærmere

Ledige datoer 2023

I kalenderen er datoer markeret med grøn ledige. Men hvis der ikke er nogle grønne datoer der passer, så kan det muligvis godt lade sig gøre på andre tidspunkter.Da jeg ikke kender min arbejdkalender efter som er ferien er her endnu ikke lagt noget ind. Men skriv eller ring - så finder vi et passende tidspunkt.

Hvem er jeg?

Hanne Krohn Gervin

Gymnasielærer i biologi og ejer af Troldbjerg Feltlaboratorium

Jeg er kvinden bag Troldbjerg Feltlaboratorium og i det daglige biologlærer på Silkeborg Gymnasium. Jeg har lavet Troldbjerg Feltlaboratorium for at give bedre mulighed for at få eleverne med ude i naturen og mere feltarbejde ind i undervisningen. Som lærer oplever jeg til tider at det kan være svært at få feltarbejde passet ind i den øvrige undervisning samt at planlægningen er tidkrævende. Jeg vil gerne gøre det let for jer. I booker en dag på Feltlaboratoriet, så klare jeg resten.
På Troldbjerg Feltlaboratorium bliver økologiundervisningen vedkommende for eleverne. De arbejder eksperimentelt, oplevelser den fantastisk danske natur i Gjern bakker og får perspektiveret det konkrete arbejde i forhold til aktuelle problemstillinger.

Kontakt for booking 

Ring
e-mail
CVR/SE-nr

41873841